070-4158776

Zorgaanbod

Persoonlijke verzorging op maat

Dankzij de persoonlijke verzorging van Excellent Life krijgt u de hulp en ondersteuning die u nodig heeft. Ons behulpzame zorgteam helpt u graag mee in uw dagelijks leven.

Denk hierbij aan wat extra hulp bij alledaagse activiteiten zoals bijvoorbeeld het aan- en uitkleden van uw kleding, ondersteuning bij het douchen, toiletbezoek, haarverzorging en eten en drinken.

Bovendien maken onze zorgverleners graag wat extra tijd vrij, zodat uw kunt genieten van individuele hulp en begeleiding op maat.

Particuliere verpleging

Het thuiszorgteam van Excellent Life verzorgt de beste medische ondersteuning die past bij uw situatie. Wij helpen u graag verder met verschillende verpleegkundige taken.

Denk bijvoorbeeld aan taken zoals het aanbrengen en verwisselen van een infuus, de verzorging van wonden en hulp bij het innemen van uw medicatie.

Ons team staat ten alle tijden voor u klaar en zorgt er bovendien voor, dat u de verpleging krijgt die u op dat moment het meeste nodig heeft. Met onze particuliere verpleging garanderen wij dat uw persoonlijke situatie een stuk makkelijker en comfortabeler wordt dan voorheen.

Huishoudelijke hulp

Heeft u steeds meer moeite met het uitvoeren van bepaalde huishoudelijke taken? Ook dan bent u bij Excellent Life aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder en geven u de huishoudelijk hulp die volledig aansluit bij uw persoonlijke wensen en behoeften.

De meeste taken die worden uitgevoerd door onze huishoudelijke hulpkrachten bestaan uit het poetsen en schoonmaken van uw woning. Hierbij kunt u denken aan taken zoals:

  • Afstoffen
  • Opruimen
  • Dweilen
  • Stofzuigen
  • Afwassen
  • Ramen wassen en zemen
  • Toilet en badkamer poetsen
  • Keuken poetsen

Ons team doet meer in huis dan alleen schoonmaken, poetsen en opruimen. U hoeft zelf namelijk niet meer na te denken over wat er moet gebeuren. Dankzij de ervaring van onze zorgverleners weten ze vaak al vrij snel wat er bij u huis nog gedaan moet worden.

Zo heeft u meer dan genoeg tijd om volop te genieten van al het moois dat het leven ons te bieden heeft.